Nederlands English

Airhunters tekent mega contract

MegaGroup en airhunters hebben de voortzetting van hun samenwerking voor de komende drie jaar bezegeld met een nieuw contract.

 Na een succesvolle afronding van de tender eerder dit jaar, verzorgt airhunters vanaf november 2016 het transportpakket van alle export pallet- en lengtegoed zendingen binnen Europa, uitgezonderd Benelux en het Verenigd Koninkrijk. MegaGroup is een klant van het eerste uur van airhunters en is met deze uitbreiding een top-drie key-account. Het transportcontract geldt voor ruim drie jaar tot 2020.

over airhunters

Airhunters, een eigenzinnig expeditiebedrijf uit Arnhem, biedt sinds 2014 snelle, creatieve en duurzame transportoplossingen voor moeilijke ‘odd size’ en lengte-goederen aan MegaGroup. De afgelopen jaren is dit transportpakket van buizen, bundels en rollen uitgebreid met pallettransport.

over MegaGroup

MegaGroup Trade Holding is de holding organisatie van technische groothandels in zeven landen in Europa, waaronder Bosta Nederland en Bevo in Duitsland, en biedt watertechniekoplossingen aan klanten in verschillende branches. Zo worden buizen, koppelingen, appendages, slangen en pompen geleverd aan klanten in agrarische, industriële, zwembad- en installatiemarkten. Met ruim 200 medewerkers door heel Europa worden 11.000 klanten bediend met een assortiment van meer dan 15.000 verschillende producten. Jaarlijks worden ruim 120.000 pakketten en 22.000 pallets verstuurd.

Terug naar inspiratie