Nederlands English

Onze werkwijze

Op basis van een concrete transport aanvraag maken wij een eerste inschatting wat een goede transportoplossing zou kunnen zijn (hier komt onze jarenlange ervaring goed van pas…) Vervolgens toetsen we dit bij verschillende transporteurs en komen vervolgens met een aanbieding voor de specifieke aanvraag.

hoe in de praktijk?

Snelheid, specifieke laad- en los wensen, koud of juist verwarmd, gevaarlijke stoffen, open transport of exceptionele afmeting? Het maakt ons niet uit! Wij kijken op basis van de wensen welke transporteur, met geschikt materiaal, in de buurt is en waarop de zending kan meeliften. Een kleine zending kan achterop, een lange lichte zending, bijvoorbeeld een bundel, kan wellicht bovenop een andere zending. Een complete lading (FTL) kan als retour meegenomen worden door een transporteur die nog retourlading zoekt op weg terug naar huis. Slim combineren en puzzelen is ons ding.

Door gebruik te maken van de ‘overcapaciteit’ wordt het een stuk rustiger op de weg.

werkwijze

  • Vraag het ons: Stel je transportvraag, onze hunters maken ‘m scherp en starten direct met hunten. Altijd binnen een uur een reactie.
  • Aanbieding: Wij scannen direct alle actuele transport-mogelijkheden en doen een maatwerk voorstel.
  • Geregeld: Airhunters zit zelf ook bovenop de uitvoering. Tot in de puntjes, conform afspraak en proactief!