FD Gazellen

airhunters award winnaar fd gazellen

Hoe werkt het ook alweer? Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren minstens 20% omzetgroei hebben gehaald, mogen zich FD Gazelle noemen. De snelste drie groeiers per regio en per categorie ontvangen nog eens een Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle.
Er zijn vier regio’s: Noord (Groningen, Friesland en Drenthe), Zuid (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland), West (Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland) en Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel). En drie omzetcategorieën: klein (€100.000 tot €2 mln), middelgroot (€2 mln tot €10 mln) en groot (meer dan €10 mln).
In totaal werden in de schouwburg in Deventer 221 FD Gazellen bekroond, 104 uit Utrecht, 60 uit Gelderland en 57 uit Overijssel. Dat zijn er 31% meer dan vorig jaar, toen deze provincies nog 169 Gazellen telden. De bedrijven behaalden een gemiddelde omzetgroei van 143% over 2014 tot en met 2016. Airhunters deed dit jaar voor het eerst mee en kwam met een groei van 537 % in 3 jaar op een mooie vierde plek!
Terug
Transport kan andersDaag ons uit
FD awardSprout Challenger 50Finalist NT Marketing
social media