Onze beloftes

wat wij beloven

Miljoenen vrachtwagens rijden er dagelijks in Europa, waarvan meer dan honderd duizend graag plaats maken voor het meenemen van een extra zending. 
Transport kan anders!
1
altijd meeliften

Ruim 15% ruimte heeft gemiddeld een vrachtauto’s aan ruimte over. Wij speuren naar deze lege ruimtes in vrachtauto’s. Voor jouw zending laten we liever geen extra vrachtauto’s rijden. Efficiënt en duurzaam dus.

2
altijd tijd en geld besparen

Wij kennen de markt en weten altijd de beste deal te vinden. Verspil zelf geen tijd door te zoeken naar de beste oplossing. Benut ons netwerk en onze expertise. Wij regelen het voor je. Sneller en goedkoper.

3
100% onafhankelijk

Vooraf hebben we geen voorkeur wie het transport uitvoert. Op grond van jouw specifieke transportvraag doen we een actuele zoekscan en vinden wij de beste transporteur.

4
we verkopen geen nee

Elk type transport. Weg, water of lucht. Gevaarlijke stoffen of geconditioneerd. Op ieder gewenst moment. Of het ons nu veel of weinig moeite kost. Nee staat niet in ons woordenboek. Kom maar op met je vraag.

5
transparante tarieven

Vooraf duidelijkheid over de prijs, een all-in prijs per opdracht. Geen toeslagen of verborgen kosten. Transparant en overzichtelijk.

6
1-2-3 geregeld

Sparren, hunten, raak. We nemen de tijd voor je transportvraag. Dan speuren we direct naar de beste deal en leggen je twee opties voor. Bij akkoord regelen we het voor je. Zoals afgesproken.

Transport kan andersDaag ons uit
FD awardSprout Challenger 50Finalist NT Marketing
social media