Nederlands English

energieneutraal met een plus

Duurzaamheid zit diep in de wortels van airhunters. En daarom kiezen wij voor het verwarmen van ons kantoor voor energieneutraliteit middels zonnepanelen. Maar wij gaan een stap verder. Wij organiseren het transport zelf en doen dit duurzaam door te cargopoolen.

Om een duurzaam product van leverancier naar eindgebruiker te krijgen wordt niet altijd duurzaam transport ingezet. Door gebruik te maken van vrachtwagens die toch al rijden, kan ook de aanvoer van producten nagenoeg zonder extra milieubelasting plaatsvinden. En laat dit nu net het specialisme van airhunters zijn.

Het transport is gepland en binnenkort begint men met het plaatsen van de 20 zonnepanelen, de inverter warmtepomp en de energiezuinige verwarmingspompen. Dan is ons kantoor in Velp energieneutraal met een plus dankzij het duurzame transport.

Maar als duurzaam bedrijf hebben wij natuurlijk al de nodige maatregelen getroffen. Zo rijden wij een A-label auto en gaan we naar ons werk op de fiets. Ook zijn al onze computers refurbished, evenals onze bureaus en stoelen. Daarnaast waarborgen wij onze zorg voor de nieuwe generatie als erkend leerbedrijf.

Practice what you preach is het motto van airhunters.

Terug naar inspiratie