Nederlands English

Wat onderscheidt Airhunters

Onze kracht zit in onze onafhankelijkheid en onze gedrevenheid om onze klant optimaal van dienst te zijn. Hierdoor zijn wij flexibel in de keuze met welke vervoerders we werken en gaan we tot het uiterste om klantverwachtingen meer dan waar te maken. In de praktijk hebben wij dagelijks de keuze uit duizenden vrachtwagens, veel meer dan de grootste transporteur. Wij verzorgen ad-hoc zendingen of richten een vast traject opnieuw in om deze efficiënter en duurzamer te maken.

Zo vervoert een van onze klanten dagelijks buizen naar Duitsland. Buizen van 3 tot wel 8 meter lang. Over het algemeen een moeilijke kwestie; een relatief laagwaardig, enigszins kwetsbaar product met lastige afmetingen. Niet iedere transporteur kan en wil hier iets mee. Het product vraagt een speciale behandeling en past dus vaak niet in het netwerk. Bovendien is het product van onvoldoende waarde om een vrachtwagen ‘dedicated’ te laten rijden. Onze klant kwam bij ons met de vraag of wij hier een oplossing voor hadden.

Inladen transport

Wij combineren pvc buizen (lengtes) met o.a. pallets zodat efficiënter getransporteerd wordt.

En hier komt onze jarenlange ervaring in de transportwereld goed van pas. Wij beschikken namelijk over een onbegrensd netwerk van transporteurs. In dit netwerk vonden wij een oplossing in een combinatie van transporteurs, waaronder Bekker Transport in Emmerich. Zij rijden wekelijks naar dezelfde plaatsen waar ook onze klant zijn leveringen heeft. Bekker Transport zag net als wij de mogelijkheid om de plastic buizen bovenop pallets van hun klanten te plaatsen, waardoor de buizen kunnen meeliften op een toch al bestaande rit.

Een zeer efficiënte oplossing voor een zeer specifieke transportvraag.

Wat levert het onze klant op?

terug naar businesscases